Web sitemiz androidsesi.com yayında Web sitemiz androidsesi.com yayında

3.12.13

LG G2 için Android 4.4 Güncellemesi



 LG G2 için Android 4.4 Güncellemesi Güney Kore’de Başladı.
LG G2 için Android 4.4 KitKat güncellemesinin dağıtılması için 2014′ün ilk çeyreği beklenirken Güney Kore’de güncelleme dağıtılmaya başlandı.
LG’nin amiral gemisi olan LG G2′nin ne zaman Android 4.4 KitKat güncellemesini alacağı merak konusuydu. Kısa süre önce sizlere de buradan duyurduğumuz güncellemenin 2014′ün ilk çeyreğinde geleceği haberinden sonra Güney Kore’de LG G2 için Android 4.4 güncellemesi dağıtılmaya başlandı.En son olarak LG Kanada güncellemenin en geç 2014 Mart ayında geleceğini söylemişti. Ondan önce de LG Almanya, gelen soruya cevap olarak güncellemenin 2014′ün ilk çeyreğinde başlayacağını söylemişti.

Güney Kore’den haberlere göre ülkede LG G2′nin Android 4.4 güncellemesi dağıtılmaya başlandı. Operatörlere göre farklı güncelleme zamanalrı olan bu güncellemenin ilerleyen zamanlarda diğer ülkelerde de başlaması bekleniyor. Global olarak ise güncellemenin gelmesi için 2014 yılının ilk çeyreğinin beklenmesi gerektiği söylenmekte. Ayrıca gelen bu güncelleme ile LG G2′nin daha iyi bir hal aldığı söylendiğini de söyleyelim. Google’nin Android 4.4 KitKat ile sunduğu birçok yeniliğe kavuşacak olan LG G2′nin güncellemesinin ülkemizde ne zaman geleceği hakkında bir bilgi bulunmuyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder